The Masked Singer: Stinkdier en Magiër gaan strijd aan met kerstduet (video)

The Masked Singer: Stinkdier en Magiër gaan strijd aan met kerstduet (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Stinkdier en Magiër gaan strijd aan met kerstduet (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Na de eerste twee duetten in The Masked Singer zitten het Stinkdier en de Magiër in de gevarenzone. Zij moeten het tegen elkaar opnemen voor een plek in de halve finale. Wie van de twee wordt door het publiek naar huis gestuurd in deze speciale kerst-uitzending? Uiteindelijk was dit het Stinkdier. Bekijk ook de onthulling van het Stinkdier. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: Stinkdier en Magiër gaan strijd aan met kerstduet (video)

Na de eerste twee duetten in The Masked Singer zitten het Stinkdier en de Magiër in de gevarenzone. Zij moeten het tegen elkaar opnemen voor een plek in de halve finale. Wie van de twee wordt door het publiek naar huis gestuurd in deze speciale kerst-uitzending? Uiteindelijk was dit het Stinkdier. Bekijk ook de onthulling van het Stinkdier.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's