André van Duin over Matthijs van Nieuwkerk in Vandaag Inside Oudejaarsspecial: "Aardige man"

André van Duin over Matthijs van Nieuwkerk in Vandaag Inside Oudejaarsspecial: "Aardige man"

Maandag 1 januari om 11:33

André van Duin is te gast in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial. Hij vertelt al eerder in de Ziggo Dome te zijn geweest o.a. voor het programma CHANSONS! van Matthijs van Nieuwkerk. Over Matthijs heeft hij trouwens alleen maar positieve woorden. "Het is een aardige man", aldus André.

Aanvallen
Bij VI is André van Duin nog nooit aangeschoven in die ruim 15 jaar dat de heren hun programma maken. Johan Derksen lijkt klaar te zitten om hem aan te vallen maar niets is minder waar. Derksen heeft André hoog zitten. Totdat hij André vraagt wat hij van hun programma vindt. Van Duin is helder: "Je moet jullie sowieso niet serieus nemen"...

<em>André van Duin</em> over <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> in <em>Vandaag Inside Oudejaarsspecial</em>: &quot;Aardige man&quot; André van Duin is te gast in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial. Hij vertelt al eerder in de Ziggo Dome te zijn geweest o.a. voor het programma CHANSONS! van Matthijs van Nieuwkerk. Over Matthijs heeft hij trouwens alleen maar positieve woorden. "Het is een aardige man", aldus André. AanvallenBij VI is André van Duin nog nooit aangeschoven in die ruim 15 jaar dat de heren hun programma maken. Johan Derksen lijkt klaar te zitten om hem aan te vallen maar niets is minder waar. Derksen heeft André hoog zitten. Totdat hij André vraagt wat hij van hun programma vindt. Van Duin is helder: "Je moet jullie sowieso niet serieus nemen"... Bekijk hierboven een fragment uit de Oudejaarsspecial van Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Sinterklaas tierend en vloekend in Vandaag Inside Oudejaarsspecial op zoek naar kutboot Bekijk deze video » 'Matthijs van Nieuwkerk en verloofde Martha worden getrouwd door Özcan Akyol' (Shownieuws) Bekijk deze video » Rob Kemps gaat ervan uit dat Chansons! ondanks rel Van Nieuwkerk terugkomt op tv Bekijk deze video »
Entertainment :

Bekijk hierboven een fragment uit de Oudejaarsspecial van Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.



Actuele video's

Meer actuele video's