Deborah in Steenrijk, Straatarm over toestand van ruilwoning: "Ja, dat vind ik wel heftig"

Deborah in Steenrijk, Straatarm over toestand van ruilwoning: "Ja, dat vind ik wel heftig"

Deborah in <em>Steenrijk, Straatarm</em> over toestand van ruilwoning: &quot;Ja, dat vind ik wel heftig&quot; In Steenrijk, Straatarm ruilen de Belgische Mattheus en Deborah hun luxe leventje met dat van alleenstaande moeder Danny. Haar leven is een bumpy road waarin zij met hartritmestoornissen kampt en in de schuldsanering zit. Tekst gaat verder onder de video Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) HeftigBij de rondgang door Danny's huis, schrikken Deborah en Mattheus van de staat waarin de woning verkeerd. Zo zouden zij het niet willen. Deborah merkt op dat dat waarschijnlijk ook voor de bewoner des huizes geldt. "Ja, dat vind ik wel heftig", aldus Deborah. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Verdriet in Steenrijk, Straatarm over vochtig en tochtig 'schimmelhuis': "Ik vind het zielig" Bekijk deze video » Hilarisch! Rijke Johnny in Steenrijk, Straatarm krijgt hartverlamming van kattenbak verschonen Bekijk deze video » Rijk gezin valt van ene in andere verbazing in Steenrijk, Straatarm: "Het is een beetje duur" Bekijk deze video »
Woensdag 24 januari om 13:57

In Steenrijk, Straatarm ruilen de Belgische Mattheus en Deborah hun luxe leventje met dat van alleenstaande moeder Danny. Haar leven is een bumpy road waarin zij met hartritmestoornissen kampt en in de schuldsanering zit.

Tekst gaat verder onder de video

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder

Heftig
Bij de rondgang door Danny's huis, schrikken Deborah en Mattheus van de staat waarin de woning verkeerd. Zo zouden zij het niet willen. Deborah merkt op dat dat waarschijnlijk ook voor de bewoner des huizes geldt. "Ja, dat vind ik wel heftig", aldus Deborah.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's