Steenrijk, straatarm: realitysterren en schuldsanering gemist? | Gids.tv

Steenrijk, straatarm: realitysterren en schuldsanering gemist?
Amusement

SBS 6
2024-01-24 20:27:00
Tip

Uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Woensdag kun je bij SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. In het programma ruilen twee gezinnen van leven, met een compleet tegenovergestelde levensstijl als het om financiën gaat.

Ex on the Beach
De Belgische Mattheus en Deborah maakten hun opwachting in verschillende realityseries als 'Ex on the Beach' en 'Love Island' en zijn bekend in binnen- en buitenland. Naast het influencen heeft Mattheus van zijn passie voor sport zijn werk gemaakt. Deborah runt een eigen modelabel. Alles uit het leven halen is de lijfspreuk van het duo. Niet in de laatste plaats omdat Deborah een paar jaar geleden een vervelende diagnose kreeg.

Schuldsanering
Het leven van alleenstaande moeder Danny is niet eenvoudig. Ze komt in de schuldsanering terecht en wordt niet veel later opgenomen met hartritmestoornissen. Inmiddels is Danny schuldenvrij, maar dat neemt niet weg dat ze met haar tienerzoon moet rondkomen van weinig geld. Door de benarde financiële situatie kan er in huize Van Hoof veel niet. Bekijk deze aflevering van Steenrijk, straatarm hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm video's

Steenrijk, straatarm TV-Nieuws