De Alleskunner: het nieuwe seizoen begint met een melige boel!

De Alleskunner: het nieuwe seizoen begint met een melige boel!

<em>De Alleskunner</em>: het nieuwe seizoen begint met een melige boel! Zaterdagavond begint het nieuwe seizoen van De Alleskunner en het belooft een stoffige boel te worden. De kandidaten moeten met verschillende opdrachten uitmaken wie de echte alleskunner is. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten vooral een goede longinhoud hebben. Ze moeten namelijk als snelste alle meel uit de kom blazen. Wie zou dit moeten opruimen? Bekijk de eerste beelden van De Alleskunner hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Alleskunner is vanaf zaterdag 27 januari elke week te zien om 21:35 op SBS6. Je kunt hier de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: pijnlijke stoot in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS gemist? Wilde deelnemers slaan spaarvarkens kapot Bekijk deze video » RUMAG-presentator René Watzema gedist door Rachid Larouz (De Alleskunner VIPS) Bekijk deze video » Ricky Lukassen wint De Alleskunner VIPS, bekijk de beelden Bekijk deze video » Serious Christmas: waarom leent Trijntje Oosterhuis zich voor deze afgang? Bekijk deze video » Dit is de winnaar van De Alleskunner VIPS kerstspecial 2023 Bekijk deze video »
TV :
De Alleskunner: het nieuwe seizoen begint met een melige boel!
Zaterdag 27 januari om 16:07

Zaterdagavond begint het nieuwe seizoen van De Alleskunner en het belooft een stoffige boel te worden. De kandidaten moeten met verschillende opdrachten uitmaken wie de echte alleskunner is. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten vooral een goede longinhoud hebben. Ze moeten namelijk als snelste alle meel uit de kom blazen. Wie zou dit moeten opruimen?

Bekijk de eerste beelden van De Alleskunner hieronder.

De Alleskunner is vanaf zaterdag 27 januari elke week te zien om 21:35 op SBS6. Je kunt hier de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's