Vier fans van Special Forces Vips worden van straat geplukt: "Meekomen!" (video)

Vier fans van Special Forces Vips worden van straat geplukt: "Meekomen!" (video)

Vier fans van <em>Special Forces Vips</em> worden van straat geplukt: &quot;Meekomen!&quot; (video) Videoland haalt vier Special Forces Vips-fans op voor een geweldige ervaring. Of moeten ze zich zorgen gaan maken? Straks hangen ze aan een hoog gebouw of moeten ze het koude water in? "Het wordt een pittig seizoen"Donny Roelvink, die de vier fans opwacht, laat weten dat ze geen gevaarlijke of spannende dingen hoeven te doen. Ze mogen samen met de kandidaten van het nieuwe seizoen aflevering 1 kijken! De fans laten weten dat de eerste aflevering super is en dat het veel spannends belooft: "Dit wordt een pittig seizoen." Bekijk hieronder het fragment waarin de vier fans worden opgehaald door het speciale Special Forces VIPS voertuig. Bekijk hieronder de video waarin vier fans van straat worden geplukt om mee te doen aan een bijzondere Special Forces VIPS 'opdracht'. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Zie hieronder de promo van het nieuwe seizoen Special Forces VIPS, dat zondag 28 januari 2024 start bij Videoland: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) Bekijk ook Eerste beelden nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge: 'Gejank omdat iets zwaar is' Bekijk deze video » Wie haalt het einde? Bekijk de trailer van Kamp Van Koningsbrugge seizoen 4 Bekijk deze video »
Zondag 28 januari om 10:20

Videoland haalt vier Special Forces Vips-fans op voor een geweldige ervaring. Of moeten ze zich zorgen gaan maken? Straks hangen ze aan een hoog gebouw of moeten ze het koude water in?

"Het wordt een pittig seizoen"
Donny Roelvink, die de vier fans opwacht, laat weten dat ze geen gevaarlijke of spannende dingen hoeven te doen. Ze mogen samen met de kandidaten van het nieuwe seizoen aflevering 1 kijken! De fans laten weten dat de eerste aflevering super is en dat het veel spannends belooft: "Dit wordt een pittig seizoen." Bekijk hieronder het fragment waarin de vier fans worden opgehaald door het speciale Special Forces VIPS voertuig.

Bekijk hieronder de video waarin vier fans van straat worden geplukt om mee te doen aan een bijzondere Special Forces VIPS 'opdracht'.

Zie hieronder de promo van het nieuwe seizoen Special Forces VIPS, dat zondag 28 januari 2024 start bij Videoland:

Actuele video's

Meer actuele video's