Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag kun je in Married at First Sight zien hoe het verder gaat met alle stellen die in het huwelijksbootje stappen. Singles worden aan elkaar gekoppeld door wetenschappers en geven elkaar meteen tijdens hun eerste date het ja-woord. Suzanne en Bastiaan gaan trouwenIn dit seizoen van Married at First Sight is inmiddels al een aantal koppels getrouwd en sommigen zijn al op huwelijksreis. Anderen kennen elkaar nog niet en hebben geen idee met wie ze trouwen. Ze zien elkaar voor het eerst bij het altaar en tijdens de huwelijksreis leren ze elkaar een beetje kennen. Vandaag is onder meer te zien dat de 40-jarige Suzanne en 45-jarige Bastiaan door de experts aan elkaar zijn gekoppeld. Romantisch cadeauMaar ondertussen gaan ook de andere liefdesavonturen door. Jeppe verovert het hart van Jantine met een romantisch cadeau op huwelijksreis. En Jerney en Jeffrey ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar. Malou en Sarath zijn positief verrast door de bestemming van hun huwelijksreis: Fins Lapland.
Uitzending :
Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 30 januari om 22:09

Dinsdag kun je in Married at First Sight zien hoe het verder gaat met alle stellen die in het huwelijksbootje stappen. Singles worden aan elkaar gekoppeld door wetenschappers en geven elkaar meteen tijdens hun eerste date het ja-woord.

Suzanne en Bastiaan gaan trouwen
In dit seizoen van Married at First Sight is inmiddels al een aantal koppels getrouwd en sommigen zijn al op huwelijksreis. Anderen kennen elkaar nog niet en hebben geen idee met wie ze trouwen. Ze zien elkaar voor het eerst bij het altaar en tijdens de huwelijksreis leren ze elkaar een beetje kennen. Vandaag is onder meer te zien dat de 40-jarige Suzanne en 45-jarige Bastiaan door de experts aan elkaar zijn gekoppeld.

Romantisch cadeau
Maar ondertussen gaan ook de andere liefdesavonturen door. Jeppe verovert het hart van Jantine met een romantisch cadeau op huwelijksreis. En Jerney en Jeffrey ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar. Malou en Sarath zijn positief verrast door de bestemming van hun huwelijksreis: Fins Lapland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's