Wim Kieft geeft Jan Boskamp geen gelijk: 'Ik heb het nog niet gezien' (video)

Wim Kieft geeft Jan Boskamp geen gelijk: 'Ik heb het nog niet gezien' (video)

Donderdag 15 februari om 20:53

Wim Kieft geeft <em>Jan Boskamp</em> geen gelijk: 'Ik heb het nog niet gezien' (video) Wim Kieft is na de eerste helft van Feyenoord - AS Roma nog niet onder de indruk van Ayase Ueda, in tegenstelling tot Jan Boskamp. 'Ik heb het nog niet gezien. De Japanse spits kwam afgelopen najaar voor een bedrag van negen miljoen euro over van Cercle Brugge. Hij is daarmee de duurste aankoop ooit van Feyenoord. Bekijk het fragment uit de voorbeschouwing van de Europa League met Hélène Hendriks, Dick Advocaat en Wim Kieft hieroven. Merel Ek krijgt van René in Vandaag Inside 'passend' kado mee voor vriend op Valentijnsdag Bekijk deze video » Bezorgt overdreven omhelzing Rutger baantje bij Hélène Hendriks' nieuwe talkshow De Oranjezondag? Bekijk deze video » Hélène Hendriks plaagt Wim Kieft: 'Is The Masked Singer iets voor jou? (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Wim Kieft is na de eerste helft van Feyenoord - AS Roma nog niet onder de indruk van Ayase Ueda, in tegenstelling tot Jan Boskamp. 'Ik heb het nog niet gezien. De Japanse spits kwam afgelopen najaar voor een bedrag van negen miljoen euro over van Cercle Brugge. Hij is daarmee de duurste aankoop ooit van Feyenoord.

Bekijk het fragment uit de voorbeschouwing van de Europa League met Hélène Hendriks, Dick Advocaat en Wim Kieft hieroven.

Actuele video's

Meer actuele video's