Bij Van Duin op de achterbank met Najib Amhali: 'Kan deze grap over een Turk nog?'

Bij Van Duin op de achterbank met Najib Amhali: 'Kan deze grap over een Turk nog?'

<em>Bij Van Duin op de achterbank</em> met Najib Amhali: 'Kan deze grap over een Turk nog?' Zaterdagavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank en deze keer is Najib Amhali te gast. De cabaretier praat met André van Duin op de achterbank van een oldtimer over humor in de breedste zin van het woord. En als er een grap over een Turk voorbijkomt gaat het over grenzen, kan die grap nog wel in deze tijd? Bekijk de beelden van Bij Van Duin op de achterbank hierboven. Bij Van Duin op de achterbank is elke zaterdag om rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Bij Van Duin op de achterbank: Herman Finkers ontdekte per ongeluk dat hij cabaretier was Bekijk deze video » André van Duin interviewt Herman Finkers: 'Ik wilde eigenlijk fietsenmaker worden' (video) Bekijk deze video » Richard Groenendijk in Bij Van Duin op de achterbank: "Dit wordt nooit wat met mij" Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 9 maart om 19:55

Zaterdagavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank en deze keer is Najib Amhali te gast. De cabaretier praat met André van Duin op de achterbank van een oldtimer over humor in de breedste zin van het woord. En als er een grap over een Turk voorbijkomt gaat het over grenzen, kan die grap nog wel in deze tijd?

Bekijk de beelden van Bij Van Duin op de achterbank hierboven.

Bij Van Duin op de achterbank is elke zaterdag om rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's