Dinsdag in Married at First Sight: drijft Gerben Erik tot waanzin?

Dinsdag in Married at First Sight: drijft Gerben Erik tot waanzin?

Dinsdag 12 maart om 08:02

Gerben doet duidelijk weinig tot nooit boodschappen want hij slaat zo ongeveer op hol als hij voor Erik het avondeten moet gaan verzorgen en naar de supermarkt gaat: 'Wat voor gehakt moet ik hebben? Waar ligt dat paarse gebeuren in die zakjes? Waar staat de crème fraîche?' Het is bijna knap hoe rustig zijn man onder al die vragen blijft...

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Dinsdag in Married at First Sight: drijft Gerben <em>Erik</em> tot waanzin? Gerben doet duidelijk weinig tot nooit boodschappen want hij slaat zo ongeveer op hol als hij voor Erik het avondeten moet gaan verzorgen en naar de supermarkt gaat: 'Wat voor gehakt moet ik hebben? Waar ligt dat paarse gebeuren in die zakjes? Waar staat de crème fraîche?' Het is bijna knap hoe rustig zijn man onder al die vragen blijft... Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Gerben flink geraakt door deze opmerking van Erik Bekijk deze video » Vandaag Inside: WAAR is Kate Middleton gebleven en wat is er aan de hand? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married at First Sight: drijft Gerben Erik tot waanzin?

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's