Married at First Sight: Malou kan niet wachten om te scheiden van Sarath

Married at First Sight: Malou kan niet wachten om te scheiden van Sarath

Vrijdag 15 maart om 12:44

In Married at First Sight is Malou tot de (niet onverwachte) conclusie gekomen dat ze wil scheiden van Sarath. Sterker nog, ze kan niet wachten tot deze ‘rollercoaster’ voorbij is. Ze geeft toe dat ze het anders had moeten aanpakken want naar eigen zeggen heeft ze zichzelf compleet weggecijferd om Sarath niet te kwetsen…

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Malou kan niet wachten om te scheiden van Sarath In Married at First Sight is Malou tot de (niet onverwachte) conclusie gekomen dat ze wil scheiden van Sarath. Sterker nog, ze kan niet wachten tot deze ‘rollercoaster’ voorbij is. Ze geeft toe dat ze het anders had moeten aanpakken want naar eigen zeggen heeft ze zichzelf compleet weggecijferd om Sarath niet te kwetsen… Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Woensdag in Married at First Sight: dit heeft Jeppe voor Jantine over Bekijk deze video » Malou in Married at First Sight: 'Sarath, ik werd letterlijk ZIEK van onze huwelijksreis' Bekijk deze video » Married at First Sight: gaan Jeffrey en Jerney al écht samenwonen? Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Malou kan niet wachten om te scheiden van Sarath

Actuele video's

Meer actuele video's