Dit was het nieuws: Yannick van de Velde werd door foutje zonder verdoving besneden

Dit was het nieuws: Yannick van de Velde werd door foutje zonder verdoving besneden

<em>Dit was het nieuws</em>: Yannick van de Velde werd door foutje zonder verdoving besneden In Dit was het nieuws deelt Yannick van de Velde een nogal traumatische ervaring. Hij moest namelijk worden besneden, maar de verdoving werkte niet. Doordat de acteur immuun bleek voor een bepaalde stof van de verdoving kon hij alles voelen en dat deed behoorlijk veel pijn. Jan Jaap van der Wal gaat er vervolgens nog eens overheen met het verhaal dat zijn besnijdenis ook niet helemaal goed is gegaan... Bekijk de beelden van Dit was het nieuws hieronder. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Dit Was Het Nieuws (@ditwashetnieuws_avrotros) Dit Was Het Nieuws: kreeg Nicolette Kluijver longkanker door Tata Steel? Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Peter Pannenkoek over nieuwe 'klimaatpaus' Wopke Hoekstra Bekijk deze video » Dit was het nieuws: S10 volgt Instagrampagina C'estmocro voor het nieuws Bekijk deze video »
Vrijdag 15 maart om 14:32

In Dit was het nieuws deelt Yannick van de Velde een nogal traumatische ervaring. Hij moest namelijk worden besneden, maar de verdoving werkte niet. Doordat de acteur immuun bleek voor een bepaalde stof van de verdoving kon hij alles voelen en dat deed behoorlijk veel pijn. Jan Jaap van der Wal gaat er vervolgens nog eens overheen met het verhaal dat zijn besnijdenis ook niet helemaal goed is gegaan...

Bekijk de beelden van Dit was het nieuws hieronder.

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's