Zien: zo wordt prinses Amalia klaargestoomd voor eerste staatsbanket (video)

Zien: zo wordt prinses Amalia klaargestoomd voor eerste staatsbanket (video)

Woensdag 3 april om 19:41

Zien: zo wordt <em>prinses Amalia</em> klaargestoomd voor eerste staatsbanket (video) De 20-jarige Prinses Amalia zit normaal gesproken als een doodgewone student in de schoolbanken, maar precies over een week heeft ze wat anders aan haar hoofd. Want ze maakt dan haar opwachting voor haar eerste Staatsbezoek. De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia komen namelijk naar Nederland en Amalia is officiëel van de partij. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Buitenlandse media: ‘Prinses Amalia aan het daten met prins Boris uit Bulgarije’ (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Prinses Amalia is verliefd op deze man uit Madrid' (video) Bekijk deze video » Toch nog een leuke studententijd voor prinses Amalia? "Meer bewegingsvrijheid" Bekijk deze video »
Royals :
Zien: zo wordt prinses Amalia klaargestoomd voor eerste staatsbanket (video)

De 20-jarige Prinses Amalia zit normaal gesproken als een doodgewone student in de schoolbanken, maar precies over een week heeft ze wat anders aan haar hoofd. Want ze maakt dan haar opwachting voor haar eerste Staatsbezoek. De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia komen namelijk naar Nederland en Amalia is officiëel van de partij.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's