Zien: Monica Geuze gaat helemaal los op christelijk kinderliedje

Zien: Monica Geuze gaat helemaal los op christelijk kinderliedje

Zien: <em>Monica Geuze</em> gaat helemaal los op christelijk kinderliedje Een dansende Monica Geuze gaat op TikTok helemaal los. Op een liedje dat je waarschijnlijk niet direct zou verwachten, haar voetjes gaan namelijk van de vloer door een christelijk kinderliedje. Een remix van Is je deur nog op slot die gemaakt is door Jayden gaat namelijk viral. En blijkbaar valt het in de smaak bij de influencer en haar vrienden... Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk trailer De Bachelor 2024: hevige concurrentiestrijd tussen Rien en Paul (video) Bekijk deze video » Zien: Monica Geuze hint op 'rommelig' en juicy' seizoen van De Bachelor (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Hoe is Monica Geuze in het echt volgens deelnemer The Bachelor? Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 25 april om 15:17

Een dansende Monica Geuze gaat op TikTok helemaal los. Op een liedje dat je waarschijnlijk niet direct zou verwachten, haar voetjes gaan namelijk van de vloer door een christelijk kinderliedje. Een remix van Is je deur nog op slot die gemaakt is door Jayden gaat namelijk viral. En blijkbaar valt het in de smaak bij de influencer en haar vrienden...

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's