ZIEN: Lil Kleine en Jaimie Vaes reageren op ophef rondom relatieperikelen

ZIEN: Lil Kleine en Jaimie Vaes reageren op ophef rondom relatieperikelen

Alles lijkt weer op rolletjes te lopen tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. De geruchtenmolen draait zelfs op volle toeren, suggererend dat het stel mogelijk weer bij elkaar is.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Lil Kleine en Jaimie Vaes</em> reageren op ophef rondom <em>relatieperikelen</em> Alles lijkt weer op rolletjes te lopen tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. De geruchtenmolen draait zelfs op volle toeren, suggererend dat het stel mogelijk weer bij elkaar is. Tekst gaat verder onder de video. GeruchtenNa alle ophef rondom de breuk tussen Lil Kleine en Jaimie lijkt de rust eindelijk teruggekeerd. Ondanks berichten in de media dat ze weer bij elkaar zouden zijn, ontkent Jaimie deze geruchten. Ze benadrukt dat ze wel op een betere manier met elkaar omgaan als ouders, in het belang van hun zoontje Lio. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar? "Overweegt naar Nederland te komen" Bekijk deze video » Hereniging Jaimie Vaes en Lil Kleine? Tooske WIL het niet geloven (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geruchten
Na alle ophef rondom de breuk tussen Lil Kleine en Jaimie lijkt de rust eindelijk teruggekeerd. Ondanks berichten in de media dat ze weer bij elkaar zouden zijn, ontkent Jaimie deze geruchten. Ze benadrukt dat ze wel op een betere manier met elkaar omgaan als ouders, in het belang van hun zoontje Lio.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's