Zaterdag in Ik vertrek: Martijn en Sean willen gay-resort op Curaçao creëren

Zaterdag in Ik vertrek: Martijn en Sean willen gay-resort op Curaçao creëren
Klus blijkt een stuk moeilijker dan gedacht

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Ik vertrek, zaterdag 7 mei te zien op NPO 1, maken we kennis met aardwetenschapper Martijn (41), zijn liefdespartner Sean (31) én hun drie naaktkatten en labrador. Samen vertrekken ze naar Curaçao om er het allereerste gay-resort van het eiland te openen.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vertrouwen
Martijn en Sean hopen met dit resort een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Vol vertrouwen bouwen ze aan hun gezamenlijke droom, maar zoals altijd in Ik vertrek gaat niet alles van een leien dakje. Ze komen erachter dat de balkconstructie vol met houtworm zit en de onvoorziene kosten lopen steeds verder op.

Aannemer
Alsof dat nog niet genoeg was, neemt de aannemer ook nog eens de benen. Door alle verbouwingsstress en geldzorgen staat de relatie van het stel onder grote druk. Als alle spanningen een hoogtepunt bereiken, neemt Martijn een bijzonder drastisch besluit met heel grote gevolgen voor alle betrokkenen...

Ik vertrek is elke zaterdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Ik vertrek: Martijn en Sean willen gay-resort op Curaçao creëren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV