Vanavond op tv: AS Monaco - PSV & Mooiste meisje van de klas

Vanavond op tv: AS Monaco - PSV & Mooiste meisje van de klas
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 augustus

Kijktip :

Jaap Jongbloed is dinsdag weer terug met een gloednieuw seizoen van Het mooiste meisje van de klas, PSV speelt een belangrijke kwalificatiewedstrijd in de Champions League tegen AS Monaco en op NPO 2 is de docu Requiem voor Auschwitz te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: AS Monaco - PSV

FOX
20:00 uur

Voorbeschouwing om 19.00 uur, live registratie start om 20.00 uur bij FOX en ESPN. PSV speelt haar eerste kwalificatiewedstrijd in de Champions League tegen de Franse club AS Monaco. In twee wedstrijden moet uitwijzen wie er naar de play-offs gaat.

Start: Het mooiste meisje van de klas

NPO 1
21:21 uur

Dinsdag start het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas op NPO 1. Jaap Jongbloed gaat op zoek naar de prachtige dames van het verleden en waar ze uiteindelijk zijn gebleven.

Pesten
In de eerste aflevering staat Reshma centraal. Reshma is geboren en getogen in Den Haag en komt uit een hecht hindoestaans gezin. In haar jeugd is Reshma veel gepest. Hoewel het pesten Reshma getekend heeft, weigert zij zich slachtoffer te voelen van het pestgedrag.

Misdaadfilm: The Godfather Part II

Canvas
22:05 uur

Het komt maar zelden voor dat de sequel van een film bijna net zo goed is als het eerste deel - en het is al helemaal opmerkelijk als deze films allebei tot de beste films aller tijden worden gerekend. Dinsdag is het meesterwerk The Godfather, Part II te zien op Canvas.

Docu: Requiem voor Auschwitz

NPO 2
22:09 uur

Een indrukwekkende en bijzondere documentaire dinsdag op NPO 2: Requiem voor Auschwitz. In deze documentaire reflecteren Sinti en Roma van de derde generatie op het oorlogsverleden van hun opa's en oma's.

Docu: My Gay Life

NPO 3
22:26 uur

In My Gay Life zien we Billy, die vertelt hoe het is om als gay op te groeien in Engeland. Hij laat over een periode van zeven jaar zijn leven vastleggen op camera.

Acceptatie
Billy zat nog op de lagere school toen hij verkleed als Lady Gaga naar Brighton Pride ging. Deze film toont zijn transformatie van kind naar tiener, hoe hij met zijn homoseksualiteit omgaat en hoe familie en leeftijdsgenoten hem accepteren zoals hij is.

Komediefilm: 21 Jump Street

RTL 7
22:30 uur

RTL7 zendt de klassieker 21 Jump Street dinsdavond nogmaals uit.

Verhaal
Schmidt en Jenko worden vrienden op de politieacademie. Samen belanden ze bij de Jump Street-eenheid. Ze zien er jong uit en daarom is hun eerste opdracht om undercover te gaan op een middelbare school. Daar moeten ze een drugsbende ontmaskeren die synthetische drugs aan de scholieren verkoopt. Ze komen in de meest hilarische situaties terecht en het is maar de vraag of ze hun missie tot een goed einde zullen brengen.

Actuele video's

Meer actuele video's