Vanavond op tv: Eerste deel concert Hyper van Davina Michelle te zien bij SBS6

Vanavond op tv: Eerste deel concert Hyper van Davina Michelle te zien bij SBS6
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 5 augustus

Kijktip :

Na haar deelname aan Beste Zangers is Davina erg populair bij het Nederlandse volk. Ze stond eerder dit jaar zelfs met haar eigen show Hyper in Ahoy Rotterdam. Die concertreeks is in twee delen te zien op SBS6, te beginnen met vrijdag 5 augustus. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 5 augustus hieronder.

Lees verder onder de video.

Muziekfeest op het plein
De Eredivisie gaat dit weekend weer van start. In de eerste speelronde staat de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Sparta uit Rotterdam op het programma. Ook zien we dat NOS Studio Sport Eredivisie weer terug is. Zin in wat muziek? In de tweede van de vier uitzendingen van het nieuwe seizoen van Muziekfeest op het Plein is het tweede deel van de feestelijke avond op het Raadhuisplein in Waalwijk te zien. Bekijk alle tv-tips voor vanavond hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: sc Heerenveen - Sparta (Eredivisie)

ESPN 2
20:00 uur

De Eredivisie gaat dit weekend weer van start. In de eerste speelronde staat de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Sparta uit Rotterdam op het programma. De wedstrijd start om 20.00 uur op ESPN 2, ook in het schakelprogramma op ESPN zijn hoogtepunten te zien.

Actiefilm: The Last Samurai

NET 5
20:30 uur

In de actiefilm The Last Samurai komt een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, kapitein Woodrow Algren, aam in Japan. Het is 1870 en het is zijn werk de soldaten van keizer Meiji te trainen. Deze Japanse troepen moeten vechten tegen samoerai die stukken land terug willen veroveren. Wanneer de samoerai de kapitein vangen ziet Algren ook hun kant van het verhaal en moet hij kiezen voor wie en voor welk motief hij nu werkelijk wil vechten.

Geschiedenisfilm: The Monuments Men

Comedy Central
21:03 uur

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een groepje kunstexperts door Roosevelt naar Europa gestuurd om historisch belangrijke gebouwen en monumenten te beschermen en om enorme hoeveelheden door de nazi's geroofde kunst van onschatbare waarde te vinden. De geschiedenisfilm The Monuments Men is te zien op Comedy Central.

Muziekfeest op het Plein: Waalwijk, deel 2

NPO 1
21:31 uur

In de tweede van de vier uitzendingen van het nieuwe seizoen van Muziekfeest op het Plein is het tweede deel van de feestelijke avond op het Raadhuisplein in Waalwijk te zien. In deze aflevering zijn onder meer de Toppers, Thomas Berge, Gerard Joling en Waylon te zien op het podium in Waalwijk. Natuurlijk zingt presentator Jan Smit ook nog even een moppie mee.

Concert: Davina Michelle met 'Hyper'

SBS 6
21:32 uur

Op 20 en 21 mei van dit jaar stond Davina Michelle met haar eigen show Hyper in het Ahoy in Rotterdam. Na een optreden op het Songfestival kreeg ze de smaak te pakken en dook ze de zaal weer in voor een eigen show. Op vrijdag 12 augustus is het tweede deel te zien, ook op SBS6.

Start herhalingen: Secret Duets

RTL 4
21:45 uur

In de muzikale spelshow Secret Duets zingen bekende artiesten duetten met een onherkenbare bekende Nederlander. De uitdaging: ontdekken wie de mysterieuze gast is.

Panel
De bekende panelleden in Secret Duets zijn:

  • Shirma Rouse
  • Samantha Steenwijk
  • Gerard Joling
  • Karin Bloemen
  • Berget Lewis
  • Dave von Raven
  • Richard Groenendijk
  • Frans Bauer
  • Donnie

Terug: NOS Studio Sport Eredivisie

NPO 1
23:33 uur

De Eredivisie is terug. Vrijdag begint de vaderlandse competitie met een wedstrijd tussen Sparta en sc Heerenveen. Een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd en een voorbeschouwing op de rest van het weekend is bij NOS Studio Sport Eredivisie te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's