Raven van Dorst zondag 21 augustus te zien in Zomergasten

Raven van Dorst zondag 21 augustus te zien in Zomergasten
Uitgesproken tv-persoonlijkheid op bezoek bij Janine Abbring

Kijktip :

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Zomergasten schuift (naar verwachting) de meest uitgesproken gast aan: Raven van Dorst. Janine Abbring interviewt Van Dorst over diens ideale televisieavond.

Zomergasten met Raven van Dorst gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Ryanne
Raven van Dorst groeide op als Ryanne van Dorst in het Zuid-Hollandse Maassluis. Als muzikant speelde en zong Van Dorst in verschillende bands als Bad Candy and the Riplets en Anne Frank Zappa. Als alter ego Elle Bandita had die bovendien een solocarrière die tot 2019 duurde. Tegenwoordig is Van Dorst actief in de band Dool. Ravens uitgesproken persoonlijkheid bleef niet onopgemerkt.

Expeditie Robinson
Televisiemakers vonden in hen een aantrekkelijke deelnemer aan programma’s als Expeditie Robinson en Ranking the Stars. Al snel kreeg Van Dorst ook de kans om zelf programma’s te maken. In Nachtdieren rijdt Raven met een oude Mustang door het land om in gesprek te gaan met mensen die 's nachts wakker zijn. In Boerderij van Dorst ontvangt Van Dorst elke week twee bekende Nederlanders die helpen op de boerderij.

Zomergasten is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's