Raven van Dorst: 'Zo ziet mijn Zomergasten-avond eruit' (video)

Raven van Dorst: 'Zo ziet mijn Zomergasten-avond eruit' (video)

Vrijdag 19 augustus 2022 om 10:28

Het is wellicht de meest opvallende Zomergast van dit seizoen: Raven van Dorst. Hoe gaat komende zondagavond eruit zien? 'Mijn plan is om het grote anders zijn te gaan vieren en een eerbetoon te doen aan mensen die de wereld een stukje kleurrijker hebben gemaakt, en daardoor mij ook wel hebben geïnspireerd in de zoektocht naar mezelf", vertelt hen.

Bekijk de vooraankondiging van Zomergasten met Raven van Dorst hieronder

Raven van Dorst: 'Zo ziet mijn <em>Zomergasten-avond</em> eruit' (video) Het is wellicht de meest opvallende Zomergast van dit seizoen: Raven van Dorst. Hoe gaat komende zondagavond eruit zien? 'Mijn plan is om het grote anders zijn te gaan vieren en een eerbetoon te doen aan mensen die de wereld een stukje kleurrijker hebben gemaakt, en daardoor mij ook wel hebben geïnspireerd in de zoektocht naar mezelf", vertelt hen. Bekijk de vooraankondiging van Zomergasten met Raven van Dorst hieronder __Zomergasten met Raven van Dorst zie je zondag 21 augustus vanaf 20:20 uur op NPO2. Direct na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van Zomergasten terugkijken via Gids.tv.__Bekijk ook Derk Sauer in Zomergasten over Russische propaganda: "Jullie zijn gebrainwasht" Bekijk deze video » Ongeneselijk zieke Lieke Marsman: "Dat gevoel van 'ik wil blijven leven' is zó sterk" Bekijk deze video »
TV :
Raven van Dorst: 'Zo ziet mijn Zomergasten-avond eruit' (video)

__Zomergasten met Raven van Dorst zie je zondag 21 augustus vanaf 20:20 uur op NPO2. Direct na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van Zomergasten terugkijken via Gids.tv.__


Actuele video's

Meer actuele video's