Laatste aflevering Au Pairs dinsdag 23 augustus te zien op NPO 3

Laatste aflevering Au Pairs dinsdag 23 augustus te zien op NPO 3
Noah, Emma, Imre en Wendie nemen afscheid

Kijktip :

Dinsdag (23 augustus) is de laatste aflevering van het derde seizoen van Au Pairs te zien op NPO 3. De afgelopen weken hebben we vier jonge meiden gevolgd die als au pair aan de slag zijn gegaan in de Verenigde Staten. Nu is het tijd om naar huis te gaan.

Au Pairs gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Miami
Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami, ‘The City of Magic’, om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse hostgezinnen. De vier meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. De jongeren komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden.

Voodoo
Noah krijgt het zwaar als de vier meiden een bizar bezoek aan een voodoopriester brengen. Wendie en Imre lopen mee in een modeshow, maar die gaat niet van een leien dakje. Voor Emma gaat een langgekoesterde droom in vervulling. Hierna is het tijd voor de meiden om afscheid te nemen van hun gastgezin en weer terug naar huis te keren. Wat heeft dit avontuur hen geleerd?

De slotaflevering van Au Pairs is dinsdag 23 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Au Pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's