Dinsdag 23 augustus in We zijn er bijna: campingbaas maakt paella

Dinsdag 23 augustus in We zijn er bijna: campingbaas maakt paella
Reisgezelschap geniet van typisch Spaans gerecht

Kijktip :

Dinsdag (23 augustus) is het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! De groep reist van Salamanca naar een camping midden in het natuurgebied bij het Nationaal Park Montfragüe. Dit park in de Extremadura is één van de belangrijkste roofvogelgebieden van Europa.

We zijn er bijna! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Campingbaas
Vooral de vale gieren met hun spanwijdte van zo’n drie meter zijn in trek bij natuurliefhebbers. Onder leiding van een gids bezoekt de groep dit park. Na afloop van de excursie hoeft niemand te gaan koken. De campingbaas maakt voor de gehele groep een grote pan met één van de beroemdste gerechten van Spanje: paella.

Autopech
Er is in deze omgeving ook oog voor cultuur. Het klooster van Guadalupe staat de volgende dag op het programma. Jan en Willy slaan deze excursie over: ze hebben autopech en hopen bij een plaatselijk garagebedrijf het kapotte onderdeel te vervangen, want de volgende dag staat er alweer een reisdag op het programma.

We zijn er bijna! is elke dinsdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's