Martine van Os in Op1 over nieuw seizoen We zijn er bijna!: "Een beetje nerveus"

Martine van Os in Op1 over nieuw seizoen We zijn er bijna!: "Een beetje nerveus"

Monday 15 August 2022 om 23:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Morgen begint het nieuwe seizoen van kijkcijferkanon We zijn er bijna!. Martine van Os volgt een grote groep gepensioneerde vakantiegangers die vijf weken lang gezamenlijk door Spanje trekken. Bij Op1 vertelt de presentatrice over het nieuwe seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Martine van Os</em> in <em>Op1</em> over nieuw seizoen <em>We zijn er bijna!</em>: &quot;Een beetje nerveus&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Morgen begint het nieuwe seizoen van kijkcijferkanon We zijn er bijna!. Martine van Os volgt een grote groep gepensioneerde vakantiegangers die vijf weken lang gezamenlijk door Spanje trekken. Bij Op1 vertelt de presentatrice over het nieuwe seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Beetje nerveus"We zijn wel ieder jaar weer een beetje nerveus of mensen het toch weer leuk gaan vinden", aldus Martine van Os. Deze keer bezoeken de senioren in 33 dagen 13 campings in Spanje, en de presentatrice volgt alle belevenissen van de groep. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Martine van Os in Op1 over nieuw seizoen We zijn er bijna!: "Een beetje nerveus"

Beetje nerveus
"We zijn wel ieder jaar weer een beetje nerveus of mensen het toch weer leuk gaan vinden", aldus Martine van Os. Deze keer bezoeken de senioren in 33 dagen 13 campings in Spanje, en de presentatrice volgt alle belevenissen van de groep.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's