Donderdag 25 augustus in Beste Zangers: Claudia de Breij

Donderdag 25 augustus in Beste Zangers: Claudia de Breij
Cabaretière en singer-songwriter wordt toegezongen door collega's

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Beste Zangers, donderdag (25 augustus) te zien op NPO 1, is het de beurt aan Claudia de Breij om verrast te worden door haar collega's. Ze neemt naast Jan Smit plaats en bekijkt de optredens van de andere zangers en zangeressen, die Claudia verrassen met covers van haar nummers én liedjes van anderen.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

'Mag ik dan bij jou'
Claudia de Breij timmert al sinds eind jaren negentig aan de weg in het theater en is inmiddels uitgegroeid tot een grootheid binnen het Nederlandse muziektheater/-cabaret. Haar shows zitten boordevol humor, maar er is ook ruimte voor gevoelige momenten. Dat bewees ze wel met het nummer 'Mag ik dan bij jou', dat sinds de release in 2011 is uitgegroeid tot een Nederlandstalige evergreen.

Herman van Veen
We kennen De Breij dus niet alleen als cabaretière, presentatrice, radio-dj en schrijfster; ze heeft zich inmiddels ook ruimschoots bewezen als singer-songwriter en zangeres. Van kleins af aan is de zangeres fan van Neil Diamond. Zoals Claudia zelf altijd zegt, ligt haar muzikale basis bij Herman van Veen, Neil Diamond en Ramses Shaffy.

Beste Zangers is elke donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's