Beste Zangers gemist? Claudia de Breij treedt op met 'In mijn bloed'

Beste Zangers gemist? Claudia de Breij treedt op met 'In mijn bloed'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Claudia de Breij</em> treedt op met 'In mijn bloed' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Claudia de Breij heeft een eigen draai gegeven aan het nummer 'In mijn bloed' door het lied te herschrijven. Nu gaat het nummer niet meer over vreemdgaan, maar over alles wat er in je bloed zit. De andere deelnemers van *Beste Zangers* staan te popelen om meer tekstbewerkingen van Claudia te gaan horen de rest van het seizoen. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Claudia de Breij treedt op met 'In mijn bloed'

Claudia de Breij heeft een eigen draai gegeven aan het nummer 'In mijn bloed' door het lied te herschrijven. Nu gaat het nummer niet meer over vreemdgaan, maar over alles wat er in je bloed zit. De andere deelnemers van *Beste Zangers* staan te popelen om meer tekstbewerkingen van Claudia te gaan horen de rest van het seizoen.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV