Veelgeprezen comedyserie Schitt's Creek vanaf maandag te zien op Canvas

Veelgeprezen comedyserie Schitt's Creek vanaf maandag te zien op Canvas
Vlaamse zender pakt uit

Kijktip :

Bij de start van het nieuwe televisieseizoen pakt de Vlaamse zender Canvas uit, want vanaf maandag (29 augustus) is de veelgeprezen Amerikaanse comedyserie Schitt's Creek voor het eerst te zien met Nederlandse ondertiteling. We trappen af met een dubbele aflevering. Naast de reguliere uitzending rond 19.00 uur worden de afleveringen 's avonds laat herhaald.

Motel
In Schitt's Creek volgen we de familie Rose. Zij baadden vroeger in weelde, maar nadat ze hun fortuin hebben verloren moeten ze verhuizen naar het enige bezit dat ze nog hebben: een klein stadje, genaamd Schitt's Creek, dat pater familias Johnny ooit voor de grap heeft gekocht. Ze wonen in een motel en moeten zich aanpassen aan het leven zonder geld.

Emmy's
Schitt's Creek heeft door de jaren heen een enorme fanbase opgebouwd, maar ook de critici waren zeer te spreken over de Canadese productie. Het laatste seizoen won de Emmy Award voor Beste Comedyserie en werd genomineerd voor in totaal vijftien Emmy's - een record voor het laatste seizoen van een komische serie. De hoofdrollen worden vertolkt door Eugene Levy en Catherine O'Hara.

De comedyserie Schitt's Creek is vanaf maandag 29 augustus dagelijks rond 19.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV