Nieuw seizoen Expeditie Robinson gaat maandag van start op RTL 4

Nieuw seizoen Expeditie Robinson gaat maandag van start op RTL 4
21 BN'ers gaan de strijd van hun leven aan

Kijktip :

Maandag 29 augustus begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, waarin eenentwintig bekende Nederlanders zich wagen aan de zwaarste beproeving van hun leven. Ze moeten zien te overleven op een onbewoond eiland en ondertussen allerlei proeven doen.

Expeditie Robinson aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Maleisië
Het startschot voor dit nieuwe seizoen wordt gegeven op een schip voor de kust van Maleisië. De eerste opdracht voor de BN'ers is meteen een pittige: het verdelen van de teams. Vanaf dat moment stapelen de verrassingen zich op voor de kandidaten. Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder (die Kaj Gorgels vervangt) en Nicolette Kluijver.

Bekijk alle kandidaten van Expeditie Robinson 2022.

Deelnemers
Niet alle deelnemers zullen bij iedereen bekend zijn, maar toch doen er ook weer diverse 'grote' namen mee. Zo zien we in dit seizoen van Expeditie Robinson onder anderen fotomodel Rose Bertram, voormalig basketbalster Chatilla van Grinsven, voormalig Albert Heijn-gezicht Harry Piekema, actrice Liza Sips, YouTuber Juultje Tieleman en Olympisch kampioen Ferry Weertman.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV