Zien: Niek Roozen openhartig over seks op het Expeditie Robinson-eiland

Zien: Niek Roozen openhartig over seks op het Expeditie Robinson-eiland

Nog maar drie dagen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. RTL heeft eerder al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, met daarin onder anderen Marion Pauw, Dennis Wilt & Harry Piekema, vrijgegeven. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met de kandidaten tijdens de persdag. Ze zijn zeer openhartig over seks op het eiland.

Zien: <em>Niek Roozen</em> openhartig over seks op het <em>Expeditie Robinson</em>-eiland Nog maar drie dagen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. RTL heeft eerder al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, met daarin onder anderen Marion Pauw, Dennis Wilt & Harry Piekema, vrijgegeven. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met de kandidaten tijdens de persdag. Ze zijn zeer openhartig over seks op het eiland. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de promo van Expeditie Robinson: "De expeditieleden zijn er klaar voor!" Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Eilandpraat met Luuk Ikink keert niet terug: 'Jammer' (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's