Serierecensie: The Rehearsal is bizar sociaal experiment in perfectie uitgevoerd

Serierecensie: The Rehearsal is bizar sociaal experiment in perfectie uitgevoerd
HBO heeft nieuwe topper te pakken

Film :

Vanaf 16 augustus staat het volledige eerste seizoen van The Rehearsal op HBO Max. Absurditeit ten top in de nieuwe show van komiek Nathan Fielder, die opnieuw bijna tot in perfectie is uitgevoerd. Lees hier de recensie van The Rehearsal seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Repeteren in eigen ontwerp
De serie onderzoekt de moeite die een man zal doen om de onzekerheden van het dagelijks leven te verminderen. Fielder stelt gewone mensen in staat om zich voor te bereiden op de grootste momenten van het leven door ze te "repeteren" in zorgvuldig vervaardigde simulaties van zijn eigen ontwerp.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 91% | IMDb ★ 8,9

Het is duidelijk dat Fielder inn deze serie niet werkt met acteurs, maar met "echte mensen", die Fielders' "hulp" ook echt kunnen gebruiken. Fielder trekt bij die hulp opnieuw werkelijk alles uit de kast: van het nabouwen van een volledige pub tot volledig onverwacht staren naar een groene peper. Het eindresultaat is eigenlijk met niks te vergelijken: het is een soort sociaal experiment, een kritiek op reality tv en series in het algemeen, een komedie zoals je die zelden ziet en eigenlijk een mix van dat alles. Extreem grappig en zo hier en daar volkomen gek. 4,5 ster.

Cast
Naast Nathan Fielder zijn ook Thomas McNamara (Hide Your Fires) en Anna Lamadrid (This Fool) te zien in deze serie. Deze productie wordt geleid door Nathan Fielder (The Disaster Artist).

Bron: HBO Max

Vanaf 16 augustus 2022 is The Rehearsal seizoen 1 volledig te streamen op HBO Max. Genre: komedie. Aantal afleveringen: 6. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's