Nieuw seizoen Five Days Inside gaat woensdag van start op RTL 5

Nieuw seizoen Five Days Inside gaat woensdag van start op RTL 5
Met een nieuwe presentator

Kijktip :

Woensdag (31 augustus) gaat het nieuwe seizoen van Five Days Inside van start op RTL 5 - met een nieuw presentatieduo. Geraldine Kemper en Eddy Zoëy gaan inside bij instellingen en locaties waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt.

Five Days Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Huiselijk geweld
Geraldine verblijft onder andere in een opvanghuis voor slachtoffers van huiselijk geweld, een vrouwengevangenis en vaart, als één van de weinige aanwezige vrouwen, mee op een onderzeeër. Geraldine Kemper maakte vorig jaar haar debuut als presentatrice van Five Days Inside, toen nog naast Rick Brandsteder en Natasja Froger.

Coma
In de eerste aflevering volgt Eddy patiënten die in coma hebben gelegen en bezig zijn met een intensief revalidatietraject. Hij maakt tijdens zijn dagen 'inside' kennis met Mike, Leandro, Barry, Hans en Linda, en hun ouders, partners, broers, zussen en kinderen. En ervaart hoe het leven van al deze mensen – na het ernstig hersenletsel van hun dierbaren - in een split second totaal veranderd is.

Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's