Nielson staat donderdag 1 september centraal in Beste Zangers

Nielson staat donderdag 1 september centraal in Beste Zangers
Collega's verrassen met bijzondere optredens

Kijktip :

In de vierde aflevering van Beste Zangers, donderdag 1 september te zien op NPO 1, staat zanger Nielson centraal. De singer-songwriter is na een moeilijke periode weer helemaal terug en wordt nu verrast met optredens van collega's.

Beste Zangers met Nielson gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hits
In korte tijd groeide Nielson (echte naam: Niels Littooij) uit tot één van de succesvolste Nederlandstalige artiesten. Hij brak in 2012 door dankzij het programma De Beste Singer Songwriter en het nummer 'Beauty & de brains' en scoorde sindsdien enorme hits als 'Hoe', 'Sexy als ik dans', 'IJskoud' en 'Slapen met het licht aan'.

Familie
Nielson komt uit een groot gezin, hij heeft zes broers. Al zijn broers kunnen zingen. Niels zat in de kerk in een familiebandje met twee van zijn broers. Op de middelbare school doet hij mee aan een eerste talentenjacht en heeft zijn allereerste optreden op de camping. In 2008 wint hij de voorronde van Kunstbende en mag in het voorprogramma van The Opposites staan.

Beste Zangers is elke donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's