Vanaf deze datum staat de finale van Dynasty seizoen 5 op Netflix

Vanaf deze datum staat de finale van Dynasty seizoen 5 op Netflix
Actrice Elizabeth Gillies en Grant Show keren nog één keer terug

Kijktip :

Op streamingdienst Netflix draait de reboot van Dynasty nog steeds op volle toeren. Laat Linda Evans en Joan Collins (Krystle en Alexis Carrington uit 1981) het niet horen, maar vanaf 24 september staat Dynasty seizoen 5 klaar om te bingen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Carringtons versus Colbys
De serie draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en een grote nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Christal is nieuwe vriendin van Blake en die twee staan op het punt met elkaar te trouwen. De gebeurtenissen van de families op zakelijk en privé gebied staan ook centraal.

Stay rich or lie trying
Het vijfde en laatste seizoen van Dynasty opent met een twee uur lange première en startte in de Verenigde Staten vorig jaar december al. Deze serie is een reboot van de dikke hit die tussen 1981 en 1989 op televisie te zien was, en is in een gloednieuw jasje gestoken - met succes. Inmiddels zijn er al vier seizoenen op Netflix verschenen en de acteurs hebben ook nu weer hun handtekening voor een nieuw seizoen gezet. Uiteraard keren de vaste acteurs weer terug. Ook is bevestigd dat nieuwkomer Amanda Carrington (gespeeld door Eliza Bennett) in het vijfde seizoen zal terugkeren.

Cast
Naast Elizabeth Gillies zijn onder anderen Rafael de la Fuente, Eliza Bennett, Grant Show en Sam Adegoke te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Sam Adegoke (Revenge).

De cast van de serie 'Dynasty' met onder andere Grant Show (Blake Carrington)

Vanaf 24 september 2022 is de serie Dynasty seizoen 5 beschikbaar op Netflix. Genre: drama, soap. Dit laatste seizoen bevat 22 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's