ZIEN: trailer van actiethriller Lou met prachtige actrice Allison Janney op Netflix

ZIEN: trailer van actiethriller Lou met prachtige actrice Allison Janney op Netflix

Netflix heeft de eerste trailer van de film Lou vrijgegeven. Altijd fijn als topactrice Allison Janney (waanzinnig in I, Tonya en Juno) weer een hoofdrol speelt in een donkere badass actie- en avonturenthriller met een missie. Bekijk hieronder de trailer van de film Lou.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: trailer van actiethriller <em>Lou</em> met prachtige actrice Allison Janney op Netflix Netflix heeft de eerste trailer van de film Lou vrijgegeven. Altijd fijn als topactrice Allison Janney (waanzinnig in I, Tonya en Juno) weer een hoofdrol speelt in een donkere badass actie- en avonturenthriller met een missie. Bekijk hieronder de trailer van de film Lou. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalEr raast een hevige storm. Een jong meisje wordt ontvoerd. Haar moeder werkt samen met de mysterieuze buurvrouw om de ontvoerder te achtervolgen, een reis die hun grenzen test en schokkende geheimen uit hun verleden onthult. CastNaast Allison Janney (Juno) en Jurnee Smollett (Spiderhead) zijn ook Logan Marshall-Green (Upgrade) en Greyston Holt (Riverdale) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Anna Foerster (Westworld). Vanaf 23 september 2022 is de film Lou te zien op Netflix. Genre: Misdaad, Actie, Thriller, Drama. Tijdsduur: 107 minuten. Video: Amerikaanse editie Wie is de Mol? binnenkort terug bij Netflix? Bekijk deze video » ZIEN: Netflix-serie Wednesday met Scream-ster Jenna Ortega in mysterie, chaos, wraak en moord Bekijk deze video » ZIEN: trailer Netflix-serie The Empress over tragische leven van Keizerin Sisi Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer van actiethriller Lou met prachtige actrice Allison Janney op Netflix

Het verhaal
Er raast een hevige storm. Een jong meisje wordt ontvoerd. Haar moeder werkt samen met de mysterieuze buurvrouw om de ontvoerder te achtervolgen, een reis die hun grenzen test en schokkende geheimen uit hun verleden onthult.

Cast
Naast Allison Janney (Juno) en Jurnee Smollett (Spiderhead) zijn ook Logan Marshall-Green (Upgrade) en Greyston Holt (Riverdale) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Anna Foerster (Westworld).

Vanaf 23 september 2022 is de film Lou te zien op Netflix. Genre: Misdaad, Actie, Thriller, Drama. Tijdsduur: 107 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV