Lazio Roma - Feyenoord live op tv en online (Europa League)

Lazio Roma - Feyenoord live op tv en online (Europa League)
Lastige uitwedstrijd voor Rotterdammers

Sport :

Donderdag (8 september) begint het Europa League-avontuur voor Feyenoord. Direct na PSV - Bodø/Glimt staat het duel Lazio Roma - Feyenoord op het programma bij Veronica en ESPN 2. De wedstrijd is online ook te volgen op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Finale
Het vorige Europese seizoen verliep boven verwachting goed voor Feyenoord. De Rotterdammers haalden voor het eerst sinds 2002 een Europese finale. Destijds werd de UEFA Cup gewonnen van Borussia Dortmund, dit keer bleek AS Roma te sterk in de eindstrijd van de Conference League. Dit jaar is Feyenoord ingedeeld bij Lazio Roma, FC Midtjylland en Sturm Graz.

Vorig seizoen
Lazio Roma kwalificeerde zich als nummer vijf van de Serie A direct voor de Europa League. De Italianen zullen het beter willen doen dan vorig jaar, toen ze in de play-offs voor de knock-outfase werden verslagen door FC Porto - dat vanuit de groepsfase van de Champions League instroomde. Lazio eindigde als tweede in een groep met Galatasaray, Olympique Marseille en Lokomotiv Moskou.

De wedstrijd Lazio Roma - Feyenoord is donderdag 8 september om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's