PSV - Bodø/Glimt live op tv en online (Europa League)

PSV - Bodø/Glimt live op tv en online (Europa League)
Eindhovenaren opnieuw actief op tweede Europese niveau

Sport :

Na de uitschakeling in de play-offs voor de Champions League (door Rangers) moet PSV verder in de Europa League. Donderdag 8 september spelen de Eindhovenaren hun eerste wedstrijd tegen Bodø/Glimt. Het duel is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Teleurstelling
PSV zal de teleurstelling van de uitschakeling door Rangers verwerkt moeten hebben, want met Arsenal, Bodø/Glimt en FC Zürich wachten lastige tegenstanders in de Europa League. Sowieso hopen de Eindhovenaren hun vorm weer te vinden nadat ze zaterdag met 2-1 verloren van FC Twente - het eerste puntenverlies in de Eredivisie.

Conference League
Bodø/Glimt was vorig jaar actief in de Conference League en baarde onder meer opzien door een 6-1 overwinning op AS Roma. De Noren overleefden de groepsfase en kwamen in de achtste finale al een Nederlandse tegenstander tegen. Over twee wedstrijden was Bodø/Glimt te sterk voor AZ, om in de kwartfinale uitgeschakeld te worden door AS Roma - de oude bekende uit de groepsfase.

De wedstrijd PSV - Bodø/Glimt is donderdag 8 september om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's