Weekend-streamingtip: Thor: Love and Thunder staat nu op Disney+

Weekend-streamingtip: Thor: Love and Thunder staat nu op Disney+
Met Chris Hemsworth, Natalie Portman en Christian Bale

Kijktip :

Sinds 8 september is de film Thor: Love and Thunder te zien op Disney+. Nog steeds draait deze superheldenfilm in 45 Nederlandse bioscopen, maar hij is nu ook te zien op Disney+. Maak je klaar voor gillende geiten, een galactische moordenaar en dondergod Thor Odinson in retraite.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Liefde of donder?
Thor is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar. Deze staat bekend als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Daarbij heeft hij hulp nodig van een oude bekende.

Acteur Christian Bale is Gorr in de film 'Thor: Love and Thunder'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 6,6

Lees hier onze filmrecensie van de film Thor: Love and Thunder

Cast
Naast Chris Hemsworth (Spiderhead) en Christian Bale (The Dark Knight) spelen ook Tessa Thompson (Selma), Natalie Portman (Black Swan) en Russell Crowe (Gladiator) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Taika Waititi (Jojo Rabbit).

Vanaf 8 september 2022 is de film Thor: Love and Thunder te zien op Disney+. Genre: actie, comedy, superhelden. Speelduur: 119 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's