Slotaflevering Het Familiediner maandag 12 september te zien op NPO 1

Slotaflevering Het Familiediner maandag 12 september te zien op NPO 1
Bert van Leeuwen beslecht familieconflicten

Kijktip :

Maandag (12 september) is de laatste aflevering van dit seizoen van Het Familiediner te zien. Voor de laatste keer gaat Bert van Leeuwen langs bij familieleden die met elkaar in de clinch liggen, in de hoop de strijdbijl voor eens en voor altijd te begraven.

Het Familiediner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verzoeningspoging
Misverstanden, ze komen in de beste families voor. Zo ook in de familie van Heaven en Rudy. Zij slaan de handen ineen voor een verzoeningspoging tussen Femke en haar broer Imke, die na de asverstrooiing van hun moeder al ruim zeven jaar geen contact meer hebben met elkaar. Lukt het Bert om hier verandering in te brengen?

Limousine
In Het Familiediner onderzoekt Van Leeuwen wat er is misgegaan in de familie en hoe het weer goed kan komen. Ondertussen bereidt de chef-kok van het programma, Prins van den Bergh, samen met de aangever een diner. De grote vraag is of de familieleden verschijnen op het diner. Met de limousine worden de gasten opgehaald voor het diner: stappen ze in de limousine en zijn ze bereid de eerste stap tot elkaar te zetten?

De laatste aflevering van Het Familiediner is maandag 12 september om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV