Eerste beelden nieuw seizoen Het Familiediner: ‘Stomme koe, stomme kut’

Eerste beelden nieuw seizoen Het Familiediner: ‘Stomme koe, stomme kut’

Monday 1 August 2022 om 16:09

Vanavond gaat er eindelijk weer een nieuwe reeks van Het Familiediner van start. Bert van Leeuwen doet er ook dit seizoen alles aan om ruzies binnen een familie op te lossen, maar of dat gaat lukken is elke keer weer de grote vraag. In de eerste beelden is te zien dat verschillende mensen het met elkaar aan de stok hebben, en lang niet iedereen staat open voor een hereniging. “Dan is het van stomme koe, stomme kut, wat ben je nu weer vergeten? Zulke praat”, aldus een van de mensen die dit seizoen in Het Familiediner te zien is.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Het Familiediner hieronder.

Het Familiediner is elke maandag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden nieuw seizoen <em>Het Familiediner</em>: ‘Stomme koe, stomme kut’ Vanavond gaat er eindelijk weer een nieuwe reeks van Het Familiediner van start. Bert van Leeuwen doet er ook dit seizoen alles aan om ruzies binnen een familie op te lossen, maar of dat gaat lukken is elke keer weer de grote vraag. In de eerste beelden is te zien dat verschillende mensen het met elkaar aan de stok hebben, en lang niet iedereen staat open voor een hereniging. “Dan is het van stomme koe, stomme kut, wat ben je nu weer vergeten? Zulke praat”, aldus een van de mensen die dit seizoen in Het Familiediner te zien is. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Het Familiediner hieronder. Het Familiediner is elke maandag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv. Zien: Tijs van den Brink mislukt als nieuwe presentator Het Familiediner Bekijk deze video » Bert van Leeuwen over 22e seizoen van Het Familiediner: "Blijft toch spannend" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's