Uitvaart Queen Elizabeth II live op tv en online (maandag 19 september)

Uitvaart Queen Elizabeth II live op tv en online (maandag 19 september)
Britse koningin overleed op 96-jarige leeftijd

Kijktip :

Maandag (19 september) vindt de uitvaart van Queen Elizabeth II plaats. De koningin van Engeland overleed op donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd. De NOS is er vanaf 11.00 uur bij voor een live verslag, dat tot 17.00 uur duurt. Je kunt de uitvaart ook kijken op de livestream via Gids.tv.

Koning Willem-Alexander
De uitvaart wordt gehouden in Westminster Abbey en zal worden bijgewoond door zo’n tweeduizend mensen, onder wie tal van staatshoofden en regeringsleiders. Zo zijn ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix uitgenodigd voor de plechtigheid.

Studio
De presentatie van de uitvaart is in handen van Jeroen Overbeek. In de studio spreekt hij met onder anderen oud-NOS-correspondent voor het Verenigd Koninkrijk Tim de Wit. Vanuit Londen doen correspondent Fleur Launspach en Gerri Eickhof verslag. Vanaf 19.00 uur zendt NPO 2 een overzicht uit met de gebeurtenissen van vandaag.

De uitvaart van Queen Elizabeth II is maandag 19 september vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de uitvaart van Elizabeth II terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's