Zien: Britse ambassadeur Joanna Roper in Op1 over historisch afscheid Queen Elizabeth

Zien: Britse ambassadeur Joanna Roper in Op1 over historisch afscheid Queen Elizabeth

Donderdag 15 september 2022 om 23:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Een kilometerslange rij en een wachttijd die kan oplopen tot meer dan twintig uur voor de Westminster Hall in Londen. De Britten hebben er veel voor over om Queen Elizabeth II een laatste eer te bewijzen. De Britse ambassadeur in Nederland Joanna Roper vertelt in Op1 over de staatsbegrafenis en de kilometerslange rij voor het afscheid van The Queen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Britse ambassadeur <em>Joanna Roper</em> in <em>Op1</em> over historisch afscheid <em>Queen Elizabeth</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een kilometerslange rij en een wachttijd die kan oplopen tot meer dan twintig uur voor de Westminster Hall in Londen. De Britten hebben er veel voor over om Queen Elizabeth II een laatste eer te bewijzen. De Britse ambassadeur in Nederland Joanna Roper vertelt in Op1 over de staatsbegrafenis en de kilometerslange rij voor het afscheid van The Queen. Tekst gaat verder onder de video. Historisch momentDe Britten hebben er veel voor over om Queen Elizabeth II een laatste eer te bewijzen. De Britse ambassadeur in Nederland Joanna Roper verklaart in Op1 de massale opkomst en grote belangstelling voor de begrafenis: "We maken een historisch moment mee in ons land." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Britse ambassadeur Joanna Roper in Op1 over historisch afscheid Queen Elizabeth

Historisch moment
De Britten hebben er veel voor over om Queen Elizabeth II een laatste eer te bewijzen. De Britse ambassadeur in Nederland Joanna Roper verklaart in Op1 de massale opkomst en grote belangstelling voor de begrafenis: "We maken een historisch moment mee in ons land."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's