Woensdag in Steenrijk, straatarm: villa in Izmir, Turkije

Woensdag in Steenrijk, straatarm: villa in Izmir, Turkije
Families ruilen een week van leven

Kijktip :

In de aflevering van Steenrijk, straatarm van woensdag 21 september mag een arm gezien een weekje vertoeven aan de Turkse Rivièra, want daar hebben de ondernemende powervrouwen Christie en Ferrah een mooi stulpje in hun bezit. Andersom zullen zij een week moeten rondkomen van 110 euro.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Izmir
Ferrah heeft Turkse roots en bezit een schitterende villa in het chique deel van Izmir. De dames zijn actief in crypto, vastgoed en coaching en zijn daar erg succesvol in. Zowel Christie als Ferrah houden van luxe tripjes, laten hun kleding op maat maken en dragen altijd hoge hakken. Ze willen weten hoe het is om back to basic te gaan en gunnen een ander gezin een mooie week in Turkije.

Schulden
In een kleine woning in Lelystad woont de familie Elisabeth, bestaande uit de vader Maikel, moeder Wienanda en hun meiden Latisha, Chady en Shumaila. Door tegenslagen belandden ze in de schulden. Alhoewel alles inmiddels is afbetaald, moet het gezin onder bewind blijven en leven ze nu van 110 euro per week. Ondanks de financiële zorgen is het is het een vrolijk, hecht gezin.

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's