ZIEN: Twitter gaat los op Steenrijk, Straatarm-boodschappencheque van Jan & Claudia

ZIEN: Twitter gaat los op Steenrijk, Straatarm-boodschappencheque van Jan & Claudia

Gisteren zagen we in Steenrijk, Straatarm hoe Jan en Claudia van Barneveld hun villa in Marbella verruilden voor het huis van Belinda en haar drie kinderen uit een Arnhemse volksbuurt. Belinda genoot enorm van haar week in de Spaanse stad. Eenmaal terug in Nederland ontving ze een boodschappencheque van de rijke Jan en Claudia. In deze cheque staat dat het gezin een jaar lang per maand 60 euro aan boodschappen ontvangt. De Steenrijk, Straatarm-kijkers vinden dit bedrag nogal karig: "60 euro per maand? Ik dacht per week, per maand wat gul zeg", wordt er op Twitter geschrevenn. Bekijk meerdere Twitter-berichten over dit tv-moment hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

ZIEN: Twitter gaat los op <em>Steenrijk, Straatarm</em>-boodschappencheque van <em>Jan &amp; Claudia</em> Gisteren zagen we in Steenrijk, Straatarm hoe Jan en Claudia van Barneveld hun villa in Marbella verruilden voor het huis van Belinda en haar drie kinderen uit een Arnhemse volksbuurt. Belinda genoot enorm van haar week in de Spaanse stad. Eenmaal terug in Nederland ontving ze een boodschappencheque van de rijke Jan en Claudia. In deze cheque staat dat het gezin een jaar lang per maand 60 euro aan boodschappen ontvangt. De Steenrijk, Straatarm-kijkers vinden dit bedrag nogal karig: "60 euro per maand? Ik dacht per week, per maand wat gul zeg", wordt er op Twitter geschrevenn. Bekijk meerdere Twitter-berichten over dit tv-moment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Bianca en Storm snappen werkwijze van familie Van der Wielen niet Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: moeder in tranen om mooi huis en financiële situatie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV