Polen - Nederland live op tv en online (Nations League)

Polen - Nederland live op tv en online (Nations League)
Kunnen 'we' nu wél winnen van deze lastige tegenstander?

Sport :

Donderdag 22 september staat de wedstrijd Polen - Nederland op het programma in Groep A4 van de Nations League. Kan Oranje zijn sterke reeks in dit toernooi voortzetten? De wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Superspits
De uitwedstrijd tegen Polen wordt gespeeld in het Nationaal Stadion in Warschau. Daarbij zal het vooral uitkijken zijn voor Robert Lewandowski, de superspits die deze zomer de overstap maakte van Bayern München naar FC Barcelona - en daar vrolijk verdergaat met scoren. Lewandowski heeft dit seizoen in zes competitiewedstrijden al acht keer gescoord. Ook in de Champions League vond hij al drie keer het net.

Sterk begin
Het Nederlands elftal begon de Nations League ijzersterk met een 1-4 zege op België. Vervolgens werd twee keer gewonnen van Wales (1-2 en 3-2), maar uitgerekend tegen Polen werd met 2-2 gelijkgespeeld. In die wedstrijd kwam Oranje zelfs met 0-2 achter, maar Davy Klaassen en Denzel Dumfries wisten de schade te herstellen. Kan het Nederlands elftal vanavond wél winnen?

De wedstrijd Polen - Nederland is donderdag 22 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's