Vrijdag 23 september in De geknipte gast: Francis van Broekhuizen

Vrijdag 23 september in De geknipte gast: Francis van Broekhuizen
Operazangeres in gesprek met Özcan Akyol

Kijktip :

Deze week ontvangt presentator Özcan Akyol operazangeres Francis van Broekhuizen in De geknipte gast. Van Broekhuizen neemt plaats in de kappersstoel en tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven.

De geknipte gast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bekende Nederlander
Van Broekhuizen boekt al een aantal jaren grote successen als operazangeres in de Nederlandse theaters, maar de laatste jaren is ze uitgegroeid tot een heuse bekende Nederlander. Met haar uitgesproken mening en grappen en grollen is Van Broekhuizen een veelgevraagde gast in talkshows, maar ze was in tal van andere programma's te zien.

De slimste mens
Zo verscheen Van Broekhuizen onder meer in De slimste mens (waar ze derde werd) en De Verraders en werd ze ook gepersifleerd in De TV Kantine. Ze heeft echter een moeilijke jeugd achter de rug, waarin ze regelmatig het slachtoffer van pesters was. In de autobiografie Bij twijfel hard zingen vertelde ze hier openhartig over.

De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's