Harde discussie Francis van Broekhuizen en Angela de Jong: "Linda de Mol ook slachtoffer!"

Harde discussie Francis van Broekhuizen en Angela de Jong: "Linda de Mol ook slachtoffer!"

Maandagavond werd de kwestie Linda de Mol en Jeroen Rietbergen opnieuw uitgebreid besproken bij Jinek door Angela de Jong. Ze raakte in een harde discussie verwikkeld met Francis van Broekhuizen, die het opnam voor De Mol: "Zij is ook slachtoffer in dit verhaal!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Harde discussie <em>Francis van Broekhuizen</em> en Angela de Jong: &quot;<em>Linda de Mol</em> ook slachtoffer!&quot; Maandagavond werd de kwestie Linda de Mol en Jeroen Rietbergen opnieuw uitgebreid besproken bij Jinek door Angela de Jong. Ze raakte in een harde discussie verwikkeld met Francis van Broekhuizen, die het opnam voor De Mol: "Zij is ook slachtoffer in dit verhaal!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Trial by media"Van Broekhuizen vindt het een slechte zaak dat het hele onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland via de media wordt besproken en geanalyseerd. De zangeres is van mening dat de media zijn handen er vanaf moet trekken en het over moet laten aan de politie en het Openbaar Ministerie. Daar is De Jong het duidelijk niet helemaal mee eens. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Harde discussie Francis van Broekhuizen en Angela de Jong: "Linda de Mol ook slachtoffer!"

"Trial by media"
Van Broekhuizen vindt het een slechte zaak dat het hele onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland via de media wordt besproken en geanalyseerd. De zangeres is van mening dat de media zijn handen er vanaf moet trekken en het over moet laten aan de politie en het Openbaar Ministerie. Daar is De Jong het duidelijk niet helemaal mee eens.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's