Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel vanaf maandag te zien op NPO 2

Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel vanaf maandag te zien op NPO 2
Kennis- en blufquiz is terug

Kijktip :

Het stuivertje wisselen tussen Per seconde wijzer en Met het Mes op Tafel gaat ook in het nieuwe tv-seizoen door. Vanaf maandag (26 september) is die laatste weer terug op NPO 2, met elke maandag tot en met donderdag een aflevering.

Met het Mes op Tafel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kennis én bluffen
Presentator Herman van der Zandt kondigt Met het Mes op Tafel altijd aan als "de kennis- en blufquiz van Omroep MAX", en daar is geen woord aan gelogen. In elke aflevering ontvangt Van der Zandt drie kandidaten, die eerst vier rondes van elk vier vragen spelen. Daarbij komt een schat aan algemene kennis natuurlijk van pas, maar er moet ook gebluft worden...

Geld inzetten
Op meerdere momenten mogen de kandidaten namelijk geld inzetten. Winnen ze een ronde, dan pakken ze het geld van hun tegenstanders af. Na vier rondes valt de kandidaat met het minste geld af, waarna de overgebleven twee spelers nog drie rondes spelen. De uiteindelijke winnaar gaat met het geld naar huis én speelt mee in de weekfinale op donderdag, waarin nog een flinke som geld op het spel staat.

Het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel is vanaf maandag 26 september elke maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het Mes op Tafel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's