Wanneer staat You seizoen 4 met Penn Badgley op Netflix?

Wanneer staat You seizoen 4 met Penn Badgley op Netflix?
Stalkende psychopaat Joe komt terug!

Kijktip :

Fans van de hitserie You moeten nog héél even geduld hebben en met goed en slecht nieuws kunnen omgaan. Seizoen 4 van You verschijnt in twee delen en zal starten in februari 2023.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seizoen 3
You gaat over een levensgevaarlijke maar charmante jongeman, die extreme maatregelen neemt om een plaats te krijgen in het leven van de mensen op wie hij zijn oog heeft laten vallen. In seizoen 3 van You was Joe heel eventjes best gelukkig getrouwd met Love. Zij bleek zélf echter ook een duister figuur te zijn. Het ‘sprookjeshuwelijk’ eindigde in een grote vlammenzee én twee afgeknipte tenen, waarna Joe op zoek ging naar een nieuwe duistere obsessie.

Lees hier onze serierecensie van You seizoen 3

Zet in je agenda
Streamingdienst Netflix kondigde afgelopen week aan dat You seizoen 4 vanaf 10 februari te zien is op het platform. Er is wél een grote maar: het nieuwe seizoen bestaat uit twee delen en de tweede helft van de nieuwe reeks verschijnt 'pas' op 10 maart.

Cast
Penn Badgley (The Paper Store) en Victoria Pedretti (Once Upon a Time... in Hollywood) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Sera Gamble (Supernatural).

Bron: Netflix

Vanaf 10 februari 2023 staat het eerste deel van You seizoen 4 op Netflix. Op 10 maart volgt het tweede deel. Genre: drama, misdaad, romantiek. Naar verwachting krijgt seizoen 4 tien afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's