Ajax - Napoli live op tv (Champions League)

Ajax - Napoli live op tv (Champions League)
Kunnen Amsterdammers winnen van ijzersterke Italianen?

Sport :

Dinsdag (4 oktober) staat de wedstrijd Ajax - Napoli in Groep A van de Champions League op het programma. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Is Ajax hersteld van drie wedstrijden zonder zege (Liverpool, AZ en Go Ahead Eagles)?

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Napoli

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Laatste minuut
Ajax begon de Champions League met een overtuigende 4-0 zege op Rangers FC, maar vervolgens ging het mis op Anfield. Liverpool was veel sterker dan de Amsterdammers en kregen handenvol grote kansen, maar dankzij treffers van Mohamed Salah en Mohammed Kudus bleef het lang 1-1. Daley Blind kreeg zelfs een enorme kans op de 1-2, maar uiteindelijk scoorde Joël Matip in de laatste minuut de 2-1.

IJzersterk
Dinsdag treft Ajax Napoli, dat ijzersterk van start is gegaan. Niet alleen presteren ze uitstekend in de Serie A, ook in de Champions League maakt Napoli indruk. De eerste wedstrijd werd Liverpool met maar liefst 4-1 verslagen; bij rust stonden de Italianen al met 3-0 voor. Ook het tweede duel werd ruim gewonnen: na een stroef begin werd Rangers in de tweede helft alsnog met 0-3 opgerold.

De wedstrijd Ajax - Napoli is dinsdag 4 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's