FC Zürich - PSV live op tv en online (Europa League)

FC Zürich - PSV live op tv en online (Europa League)
Tweede wedstrijd voor Eindhovenaren

Sport :

Donderdag (6 oktober) speelt PSV de tweede wedstrijd in de Europa League. FC Zürich - PSV staat op het programma in Groep A van het tweede Europese niveau. Het duel is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Zürich - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Laatste plaats
Na twee wedstrijd staat het Zwitserse FC Zürich op de laatste plaats in Groep A. Ze stonden meteen voor enkele lastige opgaven. Zo kwam Arsenal op bezoek in de eerste wedstrijd; de Londenaren sleepten een 1-2 zege uit het vuur. In het tweede duel nam FC Zürich het in Noorwegen op tegen Bodø/Glimt. Ook deze wedstrijd ging met 2-1 verloren.

Afgelast
PSV heeft pas één wedstrijd gespeeld in de Europa League. In verband met het overlijden van Queen Elizabeth II werd het uitduel tegen Arsenal uitgesteld naar 20 oktober. De Eindhovenaren werden uitgeschakeld in de play-offs voor Champions League-voetbal en staan nu op het tweede Europese niveau. Het eerste duel, tegen Bodø/Glimt, eindigde in 1-1.

De wedstrijd FC Zürich - PSV is donderdag 6 oktober om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's