Live stream FC Midtjylland - Feyenoord (Europa League)

Live stream FC Midtjylland - Feyenoord (Europa League)

Thursday 6 October 2022 om 10:00

Live stream <em>FC Midtjylland - Feyenoord</em> (Europa League) Kijk donderdag 6 oktober vanaf 21.00 uur LIVE naar FC Midtjylland - Feyenoord via de livestream hierboven. Donderdag spelen Feyenoord en FC Midtjylland tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je FC Midtjylland - Feyenoord op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten FC Midtjylland - Feyenoord De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. FC Midtjylland - Feyenoord is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream FC Midtjylland - Feyenoord (Europa League)

Kijk donderdag 6 oktober vanaf 21.00 uur LIVE naar FC Midtjylland - Feyenoord via de livestream hierboven.

Donderdag spelen Feyenoord en FC Midtjylland tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je FC Midtjylland - Feyenoord op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten FC Midtjylland - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

FC Midtjylland - Feyenoord is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's